RTV Halderberge

Contact

Algemene E-mailadressen

 

Telefoon

 

Post

Heb je een algemene vraag, opmerking en/of iets anders, mail dit dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

TV

Heb je een vraag voor Halderberge TV, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

RADIO

Heb je een vraag voor Radio Halderberge, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">.

Vacatures

Voor (vragen over) vacatures, kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

WEBSITE

Heb je vragen en/of opmerkingen over RTVHalderberge.nl, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

sponsoren/adverteren

Wil je RTV Halderberge sponsoren/adverteren, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Tijdens uitzendingen van Radio Halderberge kun je altijd bellen naar de studio, voor een vraag, opmerking over Halderberge TV, Radio Halderberge en/of RTVHalderberge.nl, maar ook om live in de uitzending te komen.

Bel naar 0165-314252

 

Wil je toch liever een brief sturen? Dat kan, je kunt een brief sturen naar:

RTV Halderberge
Sint-Annaplein 1
4731HN
Oudenbosch

 

 

   
 

 

   
 

 

   
 

 

   
 

 

   
   

 

   

Sponsoren