RTV Halderberge

Medewerkers gezocht Natuurmuseum

handige handjes en representatieve gezichten nodig

Het Natuurhistorisch en Volkenkundig Museum te Oudenbosch heeft dringend behoefte aan extra mensen. Vooral baliemedewerkers en technische mensen zijn hard nodig. Het aantal beschikbare baliemedewerkers is onvoldoende om alle uren in te kunnen vullen.

Het museumbestuur hoopt ook op enkele mensen die handig zijn met klussen. In een museum met diverse exposities en vitrines en dat gevestigd is in een oud gebouw, is altijd wat te doen.

Ook is er altijd behoefte aan mensen die kennis hebben van of zich willen verdiepen in de objecten die het museum toont. Zo zijn er diverse natuurcollecties, en afdelingen over volkenkunde, geologie, archeologie en milieu. Een breed scala aan onderwerpen dus.

Het Natuurhistorisch en Volkenkundig Museum is geopend op woensdagmiddag, zaterdag- en zondagmiddag. Wie belangstelling heeft om een handje te helpen, stuurt het beste een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of belt via 06-83572448.

 

 

Kijk naar Halderberge TV

Kijk naar Halderberge TV via het analoge kanaal 22 van Ziggo of kanaal
12 van Caiway

 

Luister naar Radio Halderberge

Klik hier voor alle luistermogelijkheden

Sponsoren