RTV Halderberge

Film: Call me by your name

donderdag 22 februari 20:15

Zoon Elio van 17 verblijft met zijn ouders in de zomer op het Italiaanse platteland. De Amerikaanse Olivier werkt als tijdelijke assistent voor zijn vader aan een onderzoek en Elio voelt zich erg tot Olivier aangetrokken. Er ontstaat een zwoele spanning van toenaderen en afstoten tussen de twee.

Het gelijknamige boek 'Noem me bij jouw naam' is van André Aciman en dus ook in Nederland verkrijgbaar.

“Het is een scène die voor een kleine implosie in je middenrif zorgt, zo hartverscheurend mooi is de louterende werking van liefde en empathie. Met groot gemak rechtvaardigt dit moment tussen vader en zoon de prijs van een bioscoopkaartje.” (Filmtotaal)

Filmtheater Fanfare, Marland Utopiazaal, Pagnevaartweg Oudenbosch  

Pagnevaart van de toekomst

Schermafbeelding 2018-02-12 om 10.40.41

Opening Sterrenschool

Op woensdag 21 februari vindt de officiële opening van Sterrenschool De Schittering in Oudenbosch plaats. 

Het adres van de school is  St. Annastraat 28 in Oudenbosch.

Medewerkers gezocht Natuurmuseum

handige handjes en representatieve gezichten nodig

Het Natuurhistorisch en Volkenkundig Museum te Oudenbosch heeft dringend behoefte aan extra mensen. Vooral baliemedewerkers en technische mensen zijn hard nodig. Het aantal beschikbare baliemedewerkers is onvoldoende om alle uren in te kunnen vullen.

Het museumbestuur hoopt ook op enkele mensen die handig zijn met klussen. In een museum met diverse exposities en vitrines en dat gevestigd is in een oud gebouw, is altijd wat te doen.

Ook is er altijd behoefte aan mensen die kennis hebben van of zich willen verdiepen in de objecten die het museum toont. Zo zijn er diverse natuurcollecties, en afdelingen over volkenkunde, geologie, archeologie en milieu. Een breed scala aan onderwerpen dus.

Het Natuurhistorisch en Volkenkundig Museum is geopend op woensdagmiddag, zaterdag- en zondagmiddag. Wie belangstelling heeft om een handje te helpen, stuurt het beste een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of belt via 06-83572448.

 

Heeft u een klus?

Heeft u een klusje in huis wat gedaan moet worden en komt u er niet toe? Heeft u ook niemand in uw omgeving die u kan helpen? Misschien kan de Klussendienst Graag Gedaan u helpen. Wilt u weten wat Graag Gedaan voor u kan betekenen? Kijk dan op de website www.graaggedaan-halderberge.nl

 

Kijk naar Halderberge TV

Kijk naar Halderberge TV via het analoge kanaal 22 van Ziggo of kanaal
12 van Caiway

 

Luister naar Radio Halderberge

Klik hier voor alle luistermogelijkheden

Sponsoren